Bazični prašek PUR​

Predstavljajte si, kako malo je potrebno, da naredite veliko za vaše zdravje.

Samo dvakrat dnevno vmešajte eno merico bazičnega praška PUR v kozarec vode in dobili boste 4 najpomebnejše minerale in izdatno dozo vitamina D, ki ga vsi tako zelo potrebujemo.

Bogat s povsem naravnimi minerali in vitaminom D!

Visoka koncentracija mineralov, precej večja, kot jo boste našli v konkurenčnih izdelkih.

S samo dvema mericama boste pokrili večino dnevni potreb po najpomebnejših hranilih. Na enostaven način – dvakrat dnevno spijte kozarec vode z dodanimi minerali v prahu.

Edini bazični prašek, ki je povsem brez kakršnih dodatkov!

Bazični prašek PUR vsebuje le tisto, kar je resnično potrebno! Čist in brez dodatkov.

PUR v nemščini pomeni “čist”. In tak je tudi ta bazični prašek. Za razliko od konkurečnih izdelkov v njemu ne boste našli ničesar drugega, kot povsem naravne, organske minerale. Take, kot jih najdete v sadju in zelenjavi. Poglejte, kaj vse najdete v drugih bazičnih praških na trgu.

Več mineralov, kot v 23 jabolkih!

Z dvema mericama bazičnega praška PUR boste prejeli več naravnih mineralov, kot jih dobite v 23 jabolkih (razen kalija)!

Za razliko od večine drugih bazičnih praškov, boste pri nas s samo dvema mericama pokrili večino dnevnih potreb po najpomebnejših hranilih (primerjava med bazičnimi praški).

Prodajni hit v Nemčiji!

Kvaliteto bazičnega praška PUR so prepoznali tudi zahtevni nemški kupci!

Bazični prašek PUR je z naskokom najbolj priljubljen bazični prašek na nemškem Amazonu. Treba je vedeti, da iz Nemčije izvira večina najkvalitetnejših bazičnih praškov – ne samo v Evropi ampak tudi v svetovnem merilu. Zato je uspeh znamke PUR še toliko večji. Bazični prašek PUR ni brez razloga tako priljubljen. Svoje konkurente prekosi v številnih lastnostih (glej primerjavo).

Košarica
Scroll to Top